Julemysteriet


Den påmeldte
Fyll ut feltene med informasjon om din 5-åring. Samlingen er gratis å delta på. De mørke feltene må alltid fylles ut. Vi ønsker at barna har med seg en voksen på samlingen. Det går godt an for den voksne å ha med flere barn.
Fornavn:
Mellomnavn:
Etternavn:
Er det noe spesielt vi bør vite om 5-åringen? (Behov for tilrettelegging eller lignende) Hvis du gir opplysninger under dette punktet samtykker du til at Haslum menighet lagrer sensitive personopplysninger som berører ditt barns helse i perioden for aktuelt arrangement. Formålet med å lagre helseopplysningene er å kunne tilby allergimat og ha beredskap for eventuell sykdomstilstand og medisinering. Helseopplysningene vil bli slettet fra våre IT-systemer sammen med dine andre personopplysninger når arrangementet er over.


Hvilke datoer kommer dere? Det er forskjellig tematikk hver gang, så dere er velkommen til alle tre samlingene.

Foresatte
Foresatt 1
Fornavn:
Mellomnavn:
Etternavn:
Adresse:
Adresse 2:
Postnr.:
Poststed:
Mobil:
Tlf.:
E-post:
Gjenta e-post:
Er det noen matallergier i familien vi skal ta hensyn til? Vi har gluten- og melkefrie alternativ til måltidene, og legger gjerne til rette utover det.


Jeg gir mitt samtykke til at bilder tatt under samlingen av de påmeldte blir offentliggjort på vår hjemmeside og facebookside. Navn brukes ikke.
Foresatt 2
Fornavn:
Mellomnavn:
Etternavn:
Adresse:
Adresse 2:
Postnr.:
Poststed:
Mobil:
Tlf.:
E-post:
Gjenta e-post:
Kommentarer: