Bli konfirmant i Haslum i 2024


Velkommen som konfirmant i Haslum i 2024!

Alle er velkommen til konfirmasjon i kirken! Både du som tror og du som tviler, du som ikke er sikker på hva du mener, og du som er nysgjerrig på hva det innebærer å konfirmere seg kirkelig. Nå er det uansett din tur og vi gleder oss til å se deg! Påmeldingen til konfirmasjon i 2024 åpner 1.mai 2023.

Som konfirmant i Haslum får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål, få nye venner og lære mer om Gud og deg selv. Det er en tid for å undres, over livet, deg selv og den kristne tro. 

Alle Haslumkonfirmanter møtes til felles undervisning på våren, ca. en gang i måneden. Da vil du også møte  ungdomsledere som er med og lager opplegget du deltar på. De har nylig vært konfirmanter selv, og vet hva som skal til for at du skal ha det gøy og trives i konfirmanttiden. Konfirmantleir er en sosial og morsom uke i sommerferien.  På konfirmantleir er det konkurranser, aktiviteter, underholdning og mye mer. 

Som konfirmant i Haslum velger du mellom tre konfirmantopplegg; sommerleirkonfirmant, mikskonfirmant og tilrettelagt konfirmasjon. Mer om disse tre formene kan du lese mer om under fanen "Konfirmasjon".

 

OBS! Vi har kun lov til å sende ut informasjon i posten til de som allerede er døpt og registrert som medlemmer i kirken. Men du er altså hjertelig velkommen til konfirmasjon i kirken selv om du ikke er døpt fra før! 

 

Har du spørsmål? Ta kontakt med menighetspedagog for konfirmanter Cecilie Løkeland Slåke, cs483@kirken.no

 

 

 

Fotograf: Von Kommunikasjon

Tilbake