Tweensklubben våren 2023


Velkommen til Tweensklubb våren 2023! Dette er en klubb for alle barn i 4.- 7. klasse, en fredag i måneden fra 18.00- 20.00.

Tweensklubben er et tilbud for alle barn i 4.- 7.klasse. En fredag i måneden har møtes vi på Haslum menighetshus fra kl. 18.00- 20.30. Vi har leker, spill og mange artige aktiviteter. 

Vårens datoer er: 

27. januar

Velkommen til vårens førsteTweensklubb. Vi ønsker nye og gamle deltakere velkommen til en kveld med mange artige aktiviteter og leker med Gymba! Som vanlig har vi også kveldsmat. Påmelding finner du HER

3. mars

Velkommen til filmkveld på Tweensklubben fredag 3.mars! Vi kjører filmvisning med popcorn! NB: Ingen kveldsmat denne kvelden. Påmelding finner du HER.

14. april 

Fredag 14. april inviterer vi til påskefest på Tweensklubben! Alle 10-åringer i soknet blir også invitert denne kvelden, og sammen skal vi bli kjent med påskefortellingen fra skjærtorsdag til første påskedag. Det blir lek, påskeløype ute, historiefortelling, aktiviteter, graffiti og god kveldsmat.

Vi samles kl. 17.30 i Haslum kirke, og avslutter kl. 20.00 på Haslum menighetshus.

Påmelding HER

5. mai 

Velkommen til tweensklubb 5.mai! 

Denne gangen skal vi ha masse aktiviteter og leker, og som vanlig spiser vi kveldsmat sammen.

Påmelding HER

2. juni - Avlyst

Dessverre må vi avlyse Tweensklubben denne fredagen. Vi ønsker alle sammen en riktig god sommer, og vel møtt til Tweensklubb til høsten :)

 

Foto: Sven- Erling Brusletto
Tilbake