Zoom-gudstjeneste og årsmøte 11. april

Søndag 11. april kl. 11.30 er det digitalt årsmøte på zoom. Alt starter med en kort gudstjeneste kl. 11. Også den på zoom. Les videre for praktisk informasjon, saksliste og lenke til møtet.

Vel møtt til digitalt GUDSTJENESTE og ÅRSMØTE 11. april kl. 11.00. (årsmøtet starter 11.30)
Her kan du delta hjemmefra, fra hytta eller andre steder. Du trenger en datamaskin, en smarttelefon eller et nettbrett.

PRAKTISK/TEKNISK
Men hvordan fungerer dette med zoom-møte og- gudstjeneste?
Gjør slik:
- Last ned zoom, veldig gjerne på forhånd. Enten fra zoom.us eller i din appstore. Når du har zoom installert går du til neste punkt.
-Trykk på lenken: https://bit.ly/3s6UBZd
-Hvis du blir spurt om møteID passord er det følgende: MøteID: 864 0926 7136 Passord: 514416
Når du er inne er det bare å skru på kamera om du vil, det er hyggelig å se hverandre!

ÅRSMØTE
Saksliste til årsmøtet:
1.Merknader til innkallingen
2. Valg av møteleder
3. Valg av referent
4. Valg av 2 personer til å undertegne protokoll
5. Årsmelding og regnskap 2020 for Haslum menighet

Her er årsmeldingen. Klikk her.

Om du lurer på noe rundt dette kan du ta kontakt med sokneprest Eva Klokkerud på ek837@kirken.no
Zoom-rommet er aktivt fra kl. 10 på søndag så det går an å prøve å logge seg på i god tid.

Vel møtt til gudstjeneste og årsmøte på zoom!
Mvh menighetsrådet