Julemysteriet, 3 samlinger for 5-åringene

31.10.2018

Julemysteriet, 3 samlinger for 5-åringene

Velkommen til Julemysteriet. 3 adventsamlinger med Gudsrikeleik for årets 5-åringer.

De tre første mandagene i advent inviterer vi deg som blir 5 år i år til å bli med på forberedelsene til det store julemysteriet. I kirken er adventstiden lilla. Du skal få utforske hvorfor er en forberedelsestid. Hva er det vi forbereder oss til?

Samlingene er 3., 10. og 17. desember, kl 17.00-18.30 i Haslum menighetshus.

Vi begynner hver samling med middag sammen, før vi skal høre og gjøre fortellinger med profeter, gjetere, engler og de tre vise menn. Det blir tid for undring og fest.

Pris: kr 150 per 5-åring. Dette inkluderer middag til alle gangene og til alle i familien som er med, og alt av utstyr til samlingene. Gi oss beskjed om du eller barnet har allergier eller andre behov for tilrettelegging.

Meld dere på innen 30. november ved å trykke her og følge påmeldingsskjema. Kjenner du noen som også burde bli med? Her finner du invitasjoner.

Velkommen!

Ta kontakt med Sigrid Eline om det er noe du lurer på: sa645@kirken.no eller 40 44 21 78