Lys Våken 2018

01.11.2018

Lys Våken 2018

1.-2. desember er det duket for adventsnatt i Haslum menighetshus for 11- og 12-åringene. Over hele Norge er det mange tusen barn som skal være med å feire kirkens nyttår, natt til 1. søndag i advent, i hver sin kirke.

Lys Våken handler om å være lys våken for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våken for hverandre, Gud og for oss selv.

Startskuddet går lørdag 1. desember kl. 15.30. Da blir det et variert utvalg av leker, mørkevandring ute, skumrings i kirken, forberedelse av gudstjeneste, måltider og mye gøy vi skal gjøre sammen. Vi overnatter på menighetshuset, og på søndagen deltar vi på gudstjeneste sammen. Hele familien er velkommen til gudstjeneste i kirken kl. 11.00 og til kirkekaffe etterpå.

Hvis deres 11- eller 12-åring har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite noe om, gi oss beskjed om dette. Da kan vi sammen legge tilrette for at Lys Våken blir en fin opplevelse. Dette gjelder også hensyn ved overnatting.

Vi trenger litt hjelp underveis. Om noen foresatte har mulighet for å hjelpe til med forberedelser av måltid på lørdag, være nattevakter, og ordne frokost, setter vi stor pris på det.

Mer praktisk informasjon kommer når arrangementet nærmer seg.

Pris for helgen er kr 200, og blir betalt ved ankomst.

Påmeldingsfristen er 25. november. Snakk med klassekompiser og få med hele gjengen i dag!

Trykk her og meld dere på.

Vi gleder oss til å se dere!

For spørsmål, kontakt Sigrid Eline Andersen på mob.: 40 44 21 78 eller mail: sa645@kirken.no